Venčanja

Način rada

Naš stav je da ovekovečimo raspoloženje na najprirodniji način. Tokom pripreme i kreativnog fotografisanja, dajemo vam instrukcije ukoliko je potrebno, ali se trudimo da sve ostale događaje uhvatimo fotoreporterskim pristupom. Iako želimo da snimimo sve iz prvog plana, ipak se trudimo da ostanemo neprimećeni.

Kako izabrati pravog fotografa?

Savetujemo vas da obavezno potražite kompletnu galeriju venčanja pre nego što odaberete svog fotografa. Iz ovoga ćete jasno videti da li je njegov stil pravi za vas.

Koje su najvažnije tačke?

Vizija, pouzdanost, profesionalnost, tehnička podloga, dugogodišnja rutina, transparentni radni procesi i izvanredna briga o klijentima.

Iza ovoga svega čvrsto stojimo!
Važno je znati da se držimo dogovora, nema naknadne promene cene i troškova. Sve je transparentno. Jedina dodatna stavka pored izabranog paketa su putni troškovi, koji se dodatno računaju.

Rezervacija

Ukoliko vam se dopada to što ste videli, kontaktirajte nas kako bismo se dogovorili o vašem velikom danu i kako bismo proverili i potvrdili slobodan datum.

Ukoliko je datum zauzet, moguće je rezervisati kreativno fotografisanje za neki drugi dan.

Venčanja su u paketima. Na sledećom linku možete proveriti njihove cene.

Često postavljene pitanja

Nakon venčanja slike se dobijaju obično za nedelju dana. A kreativne slike za oko dve nedelje.

Od sirove slike su otprilike 40% gotove fotografije. Postprodukcija je od suštinskog značaja. Ako vam se sviđaju materijali koje vidite od nas, neće vam trebati sirovi! 🙂

Sa uplatom kapare upsujemo datum u naš kalendar. 

Na lokaciji većoj od 50 km od Bečeja, uračunavamo putne troškove.

Sirove snimke čuvamo maximum  mesec dana nakon predaje gotovih obrađenih slika. Obrađene slike čuvamo godinu dana.