Fotografisanje u studiju

Fotografisanje bez kompromisa

Fotografisanje u studiju za sve potrebe

Fotografisanje porodice, rođendana, krštenja, portreta.
Verujemo da bi praćenje ovih prolaznih trenutaka trebalo da bude obavezan deo porodičnog života iz godine u godinu.

Zakazivanje termina

Zakazivanje termina je poželjeno, neophodno, pošto tako ćemo imati vremena samo za vas.

Imamo u ponudi 2 opcije:

– Fotografisanje po komadu  – korisitmo jednu pozadinu koja tematski odgovara. Posle fotografisanja vam pokazujemo sve uslikane fotografije, a zatim vi birate koje i Koliko fotografija želite da se izradi. Te fotografije zatim retuširamo, štampamo i predajemo. Uz ovo možete tražiti i fotografije u digitalnom formatu, koje predamo u maloj rezoluciji sa našim logo-om, koje su idealne za socialne platforme.
CENA: 250 din / kom

– Slikanje u paketu – istakao bih da u paketu imamo jednu pomoćnicu koja je zadužena i za dobro raspoloženje dece. Koristimo više pozadine, rekvizite, stime dobijate više zanimljivih slika. Vi izaberete slike koje želite da se obrade. Te retuširamo i šaljemo Vam link privatnog albuma. Dobijate slike u digitalnom formatu u velikoj rezoluciji, bez logo-a. Naknadno ako želite da izradite sliku, možete naručiti po ceni štampanja.  Cenovnik možete pogledati ovde.

CENA: 5500 din / paket – 25 slika u digitalu.

Vreme potrebno za jedno fotografisanje računamo između 20-60 minuta. Smatramo da je toliko vremena dovoljno da se i najotpornije tate i mališani oslobode, ali ne i previše da kako ne bi izgubili živce.

Rok za predaju fotografija je do 7 dana. Ukoliko je hitno, radimo i “SOS slučajeve”

Nakon završetka i predaje, sirove slike čuvamo 2 meseca, a gotove retuširane slike godinu dana. Preporučujemo vam da svoje slike na vreme sačuvate na sigurno mesto.

Zakazivanje termina

Možete zakazati termine na svim platformama ili lično dolaskom u naše studiju.

Kontakt