Online foto naručivanje

Za extra online cene pošaljite vaše fotografije preko websajta.

na veće količine Extra popusti

Na veće količinu smo spremili i bolje cene.

15 rsd

10x15 cm

22 rsd

13x18 cm

30 rsd

15x20 cm

PRVI korak

Unesite Vaše podatke za kontakt i dostavu fotografija popunjavanjem polja. Odaberite veličinu željenih fotografija za izradu fotografija.

drugi korak

Dodirnite polje "DODAJ FOTOGRAFIJE" i izaberite fotografije sa vašeg uređaja za izradu. Minimalna količina fotografija za izradu je 10 a maksimalna 300.

treći korak

Kada završite sa dodavanjem fotografija pritisnite dugme pošalji.

četvrti korak

Kada završite slanje fotografija očekujte poziv na broj telefona koji ste naveli u formi radi potvrde.
  • Info

   Plaćanje fotografija se vrši isključivo pouzećem, kurirskoj službi prilikom dostave ili u našem studiju kod ličnog preuzimanja.
   Porudžbina fotografije se izrađuju u roku od 48h.
   Sve fotografije koje postavite se izrađuju u po 1 primerak, a ukoliko je potrebno da neku od fotografija izradimo u više primeraka jednostavno je dodajte još onoliko puta koliko je potrebno da se izradi.
   Minimalna količina fotografija koje šaljete za izradu je 10 a maksimalna 300 u jednoj porudžbini. Za više od 300 fotografija jednostavno napravite novu porudžbinu sa istim podacima.

  • Napomena

   U jednoj porudžbini nije moguće raditi više različitih formata fotografija za izradu.
   Fotografije veličine manje od 100kb su lošijeg izvornog kvaliteta a fotografije manje od 30kb forma neće ni prihvatiti za slanje. Maksimalna veličina jedne fotografije ne može biti veća od 15Mb.
   Ako želite da Vam pošaljimo pouzećem, šaljimo PosExpress-om, i naplaćuje se po njihovom cenovniku. Obično bude oko 250 din.